Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двойно убийство е извършено в Раднево

| обновено на 20.01.15 в 15:03
Снимка: Венелина Попова

Полицията в Раднево работи по няколко версии за убийството на двамата съпрузи, открити от техния 21-годишен син, с когото са живеели заедно. Съпрузите са били простреляни, основната версия е семейна драма.

За "Хоризонт" заместник-окръжният прокурор на Стара Загора Нейка Тенева, която е и говорител на Окръжната прокуратура, отхвърли, но не категорично, възможността това да е поредният публичен разстрел в България. Най-вероятно става дума за убийство от ревност и последвало самоубийство.

Мирослав Маринов, шеф на РПУ-Раднево заяви: Работим по всички версии. Основната е влошени семейни отношения.

Мъжът е работил във фирма, обслужваща "Брикел", а съпругата му е била санитарка в болницата в Раднево.

Снощи е получен сигнал в РПУ-Раднево от 21-годишен мъж, който съобщил, че е открил безжизненото тяло на майка си в дома им.
След незабавен оглед, извършен от полицейския екип, освен тялото на 40-годишната жена, било открито и тялото на 56-годишния й съпруг. И по двете тела има следи от огнестрелни рани. На местопрестъплението е намерена 12-калиброва гладкоцевна пушка, незаконно притежание на убития мъж.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Снощи съседите им са чули само един изстрел и са помислили, че е гръмнала газовата им бутилка. По стълбището във входа и на площадката пред кооперацията се виждаха следи от кръвта на убитите, които били изнесени от дома им без носилка.

Продължава работата по събирането на улики.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44