Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Патриотичният фронт застана зад здравния министър

Министърът на здравеопазването Петър Москов
Снимка: БГНЕС
Парламентарната група на Патриотичния фронт застава зад министъра на здравеопазването Петър Москов и смята, че няма основание да се иска неговата оставка. Това обяви в праламента съпредседателят на групата Красимир Каракачанов:

Естествено, че заставаме зад него и по никакъв начин няма да подкрепим претенциите на ДПС срещу господин Москов, защото той каза нещо, което ние говорим от много години. Част от населението в България не желае да научи, че има и задължения, освен права и не са един или два случаите, при които има нападнати медицински екипи. Това, че изказването на господин Москов е било по-остро, няма никакво основание да се търси оставката му на един реален проблем.
 
Вчера от ДПС поискаха оставката на Москов заради твърденията му, че хора от ромския етнос са виновни за зачестилите нападения срещу екипи на Спешна помощ. Лютви Местан предупреди, че ще внесе вот на недоверие срещу правителството, ако здравният министър не се оттегли.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44