Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Премиерът и правителството подкрепиха здравния министър след обвинение на ДПС

Бойко Борисов
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов и министрите стоят твърдо зад действията на Министерството на здравеопазването, става ясно от стенограмата на днешното правителствено заседание. 

Пред министрите премиерът отново подчертава, че лично той е гарант за това, че правителството никога няма да допусне ксенофобски действия към малцинствата и етносите и препоръчва на министрите да изгледат театралната постановка "Език мой, враг мой". Представлението са гледали и кандидат-депутатите от ГЕРБ. 
В личен коментар премиерът напомня, че е работа на опозицията в парламента да търси всякакви слабости и да атакува. За това и изказът на министрите трябвало да е много по-съобразен и да няма изпуснати думи: 
Внимавайте много какво се казва, и с шегите внимавайте, казва още Борисов пред министрите като информира, че в личен разговор с министър Москов му е дал своята подкрепа. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44