Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Н. Зеленогорски: Не ни притеснява вот на недоверие. Категорично подкрепяме министър Москов

Найден Зеленогорски
Снимка: БГНЕС
Реформаторският блок (РБ) категорично застава зад министъра на здравеопазването Петър Москов и не се притеснява от евентуалното внасяне на вот на недоверие от страна на ДПС. Това заяви съпредседателят на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски:

Искането за оставката на един от най-успешните министри в правителството е опит на ДПС да запази статуквото и да предотврати реализирането на промени, които ще извадят криминалните и икономически интереси от сферата на здравеопазването и ще превърнат пациента в център на здравната ни система.

Ние категорично подкрепяме смелите и професионални действия на министър Москов и на неговия екип и сме уверени, че след много години на безпътица в българското здравеопазване много скоро ще има положителни резултати. Не ни притеснява вот на недоверие. Може да се окаже, че ако има вот на недоверие, правителството ще получи по-висока подкрепа, отколкото получи, когато беше избрано
.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44