Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Генералният директор връчи голямата награда от играта на БНР по повод 80-годишнината на радиото

Снимка: Булфото

Първата награда в живота си получава от БНР 35-годишният слушател Петко Кривчев от град Брезово. Генералният директор на радиото Радослав Янкулов връчи ключовете от белия пикап на специална церемония в Мраморното фоайе на радиото. Наградата се връчва по повод 80-годишнината на БНР. На 12-и януари името на победителя беше изтеглено от Христин Стрижлев член на Управителния съвет на радиото, от томболата, която се разигра на живо в ефира на "Хоризонт" в присъствието на нотариус и беше излъчена картина и в интернет.

В самата томбола участваха повече от 10 хиляди слушатели, които посетиха юбилейните концерти на радиото във Варна, Бургас, Созопол, Шумен и Стара Загора.

Печелившият Петко Кривчев, който успя да пребори всички участници, сподели:

Това е първата ми награда в живота. И се надявам занапред да има повече случки такива щастливи в живота ми. Наградата е прекрасна, много ми харесва и с удоволствие ще си я карам, сподели победителят Петко Кривчев и добави, че след като са му се обадили, той просто не е могъл да повярва:

Не можах в момента да възприема какво се случи с мен. Искам да пожелая на всички занапред, слушайте радиото и винаги вярвайте, че късметът може да споходи всеки в тоя живот. Слушайте повече радио "Хоризонт". Вие наистина сте "Властелинът на ефира". 

При връчването на ключовете, генералният директор на БНР Радослав Янкулов даде и полезен съвет:

Най-важното нещо e винаги да работи радиото в колата, защото ще знаеш какво е времето, какъв е пътят, каква е обстановката, какви са новините и по този начин пътуването ти с тази кола ще бъде едно удоволствие и една голяма радост за теб. Помни, най-важното нещо е, Българското национално радио да звучи в колата.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44