Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пътищата са проходими при зимни условия

Автор:
Снимка: Радио Шумен

Републиканските пътища са проходими при зимни условия. 214 машини обработваха пътищата в районите със снеговалеж през изминалата нощ. Областните пътни управления и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим за поддържане на републиканската пътна мрежа, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Временно е затруднено движението по пътя Кюстендил - Дупница, в района на Яневско ханче, поради отстраняване на аварирал камион, съобщи Пътна полиция.

Отпадат ограниченията за движение на товарни автомобили без ремаркета и полуремаркета по пътя Девин - Михалково. Отпада и ограничението за движение на товарни автомобили над 10 она в участъка Благоевград - граничен пункт Станке Лисичково.

Има малка снежна покривка в родопската част на Пазарджик, в района на Юндола и Картела. По пътя Батак - Доспат товарните автомобили трябва да се движат без ремаркета и полуремаркета.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44