Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бързо производство беше образувано срещу турски шофьор на ТИР в нетрезво състояние

Снимка: БГНЕС

Бързо производство за шофиране в нетрезво състояние и опит за подкуп на полицаи е образувано във Велико Търново срещу 34-годишен турски водач на ТИР.

Граждани сигнализирали в полицията, че чужденецът потегля от Велико Търново през Прохода на републиката след употреба на алкохол. Камионът бил спрян за проверка в района на село Вонеща вода. Пробата показала, че водачът е седнал зад волана с 1,28 промила алкохол в кръвта. Шофьорът отказал да даде кръв за химичен анализ, а за да не бъде санкциониран, хвърлил в полицейския автомобил две бутилки алкохол и шест пакета цигари.

Турският гражданин е задържан за 24 часа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44