Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цацаров: Лозан Панов не е "гнила ябълка"

Сотир Цацаров
Снимка: БГНЕС
Новоизбраният председател на Върховния касационен съд Лозан Панов не е „гнила ябълка“, заяви главният прокурор Сотир Цацаров в коментар на призива от Реформаторския блок към президента да не издава указ за назначаване на Панов. В интервю по "Нова телевизия" Цацаров обясни недоволството срещу начина, по който бе избран ръководителят на ВКС, със „заинтересованости“.
Бившият заместник-председател на ДПС и парламента Христо Бисеров ще бъде призован „съвсем скоро“ пред съда по обвинението за укриване на банкови сметки, каза Цацаров. Той обеща още разследвания на високопоставени служители чрез специално звено в прокуратурата.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44