Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отменено е бедственото положение в Девин

Снимка: Радостина Чернокова

Отменено е бедственото положение в община Девин. Това стана след заседание на кризисния щаб в общината. Обстановката в района се нормализира. 
Приоритет в работата на общинското ръководство е възстановяването на засегнатите от наводнението инфраструктурни обекти, които са основни за достъпа до града. Входът на Девин е затворен за движение на тежкотоварни автомобили. Трети ден е в ход акцията по издирване на телата на загиналото семейство в реката. 
И днес продължава работата по разчистването на свлачищата към смолянските села Киселчово и Мугла. До село Киселчово все още няма достъп. Снощи беше отровен пътят за движение на високопроходими автомобили до село Мугла. 
Работи се и по другите проблеми участъци в Смолян, където има доста активирани свлачища.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44