Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Социалистите са категорично против въвличането и участието на България във война срещу Русия

Снимка: БГНЕС
"ДАНС притиска представителите на опозицията в местната власт", каза лидерът на БСП Михаил Миков в курортния комплекс Чифлик, край Троян, където се състоя среща на Националния съвет на социалистите с кметове, избрани с тяхната подкрепа. 

Михаил Миков изтъкна, че действията от страна на ДАНС се повтарят преди местни избори. 

Контролната машина, контролните органи пак са се разтичали, пак багажници с документи се преснимат, да притиснат в навечерието на местните избори представителите на опозицията в местната власт. Достигат до нас сигнали и за политическо бракониерство.Кметове на малки населени места, минават през тях представители от управляващата коалиция, убеждават ги, заплашват ги да се кандидатират от тях.

Заместник-председателят на БСП Бойко Великов подчерта, че на срещата в Чифлик не са обсъждани кандидатите на социалистите за кметове на предстоящите местни избори, а проблемите на общините и организационни въпроси. По думите му, номинациите ще бъдат обявени през август. Той каза още, че БСП прави необходимата организация срещу корпоративния и купения вот.

Социалистите се обявиха категорично против въвличането и участието на България във война срещу Русия, а Михаил Миков каза, че очаква и протести.

Това създава голямо обществено напрежение. Ще подкрепим и ще участваме в такива протестни действия, които да накарат правителството да чуе гласа и настроенията на хората,

каза още Михаил Миков.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44