Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветан Цветанов: Невинен човек не може да бъде осъден в демократична и правова държава

Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов не вярва, че невинен човек може да бъде осъден в демократична и правова държава. Той заяви това по повод потвърдената на втора инстанция негова четиригодишна ефективна присъда заради отказ да приложи специални разузнавателни средства срещу бившия началник на антимафиотите във Велико Търново - Орлин Тодоров:

Искам специално да благодаря на бившите министри Йордан Соколов, така също и на Румен Петков, които изразиха мнението си, че те са го правили многократно, защото това е разписано в закона. Разбира се, че министърът трябва все пак да гарантира нормалното експлоатиране на тези специални разузнавателни средства. За мен най-голямото удовлетворение от всичко, което се случи, въпреки обявяването на втора инстанция, е подкрепата, която получих от всички български граждани, каза бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти във Велико Търново.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44