Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заради катастрофа временно бе ограничено движението по пътя Русе - Бяла

| обновено на 21.02.15 в 12:55
България подготвя Стратегия за пътна безопасност 2011 – 2020 г.
Снимка: БГНЕС

60 годишна жена е най-тежко пострадала при катастрофата между два леки автомобила на пътя Русе-Бяла край град Борово. Жената е настанена в русенската болница с множество травми.

Малко след 10 часа тази сутрин при челен сблъсък се удрят Мерцедес със софийска регистрация, в който са пътували трима души, и Ауди с русенска регистрация, също с трима пътници. Загинали няма, а ранените бяха откарани с четири линейки в русенската болница.

Заради инцидента участъкът от пътя беше затворен за движение за около два часа, а шофьорите трябваше да използват обходен маршрут.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44