Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов посети конгреса на "Движение 21"

Снимка: БГНЕС

Първия си конгрес след извънредните парламентарни избори провежда партия "Движение 21" с председател Татяна Дончева

Премиерът Бойко Борисов и столичният кмет Йорданка Фандъкова бяха сред гостите на конгреса на "Движение 21". 

И най-големите противници трябва да се уважават  каза в приветствието си пред форума министър-председателят и призна, че с Татяна Дончева в 99 процента от времето са били противници. Гости на конгреса са политици от АБВ, БСП и НДСВ. 

Здравеопазването, образованието и културата определи Дончева като приоритети на "Движение 21". Тя се обяви още за радикална реформа в съдебната система. По думите й, начело на съдебната система не може да застават хора, разпределени по квоти от политическите партии. 

"Движение 21" има структури в 26 области в страната и заявява категорично участие в предстоящите местни избори наесен. Дончева определи "Движение 21" като проевропейска партия.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44