Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

35-годишен мъж е с опасност за живота в Сливен след трудова злополука

Снимка: БГНЕС

35-годишен мъж е приет в областната болница в Сливен с опасност за живота след трудова злополука. Той  е бил ударен от мотокар в двора на твърдишка фирма, която се занимава с транспорт и дървообработка. 

От областната полиция в Сливен съобщиха, че мотокарът е бил управляван от мъж на 60 години. Служители на Инспекцията по труда извършват проверка на мястото на злополуката, за да изяснят фактите и обстоятелствата около инцидента. Все още няма яснота дали пострадалият е бил служител на фирмата.

Притиснатият от мотокара мъж е с фрактура на таза и хематоми в корема. 

Състоянието на пациента е стабилизирано, но травмата е сериозна и към момента има опасност за живота му, каза заместник-директорът по медицинските дейности на лечебното заведение д-р Хрисант Хрисантов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44