Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицейски патрули ще има в района на убийството на студентката Вероника

Снимка: Катя Чорова


От община Велико Търново  съобщиха, че в района на железопътната гара започва изграждане на осветление, като необходимите материали вече са осигурени от дарители. В района, където бе убита студентката Вероника Здравкова, вече ще има и полицейски патрули. 

Апелативната прокуратура  Велико Търново взе под специален надзор делото за убийството на момичето.

Във Великотърновския университет "Светите Кирил и Методий" днес е ден на траур в памет на 23-годишната студентка. Черни флагове са спуснати над сградите, където е учило момичето.


Единственото, което мога да кажа е, че към момента се проверяват няколко лица за съпричастност към убийството във Велико Търново, каза заместник главният секретар на МВР Георги Костов:

Към този момент запазваме пълно мълчание по случая. Към момента, такова е и становището на колегите от прокуратурата – въздържаме се от всякакъв коментар относно естеството на провежданите оперативно – издирвателни мероприятия oт колегите от Областна дирекция Велико Търново и колегите от Главна дирекция "Национална полиция". 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44