Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НИМХ предупреждава за опасно време утре

снеговалеж
Снимка: БГНЕС

Предупредителни кодове за опасно време са обявени и за утре. Най-високата степен - червен код, е обявен за областите Хасково, Кърджали и Смолян, където се очакват значителни количества валежи. Оранжев код за снеговалеж е обявен за други десет области - Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Враца, Монтана, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище и Разград. За останалата част от страната предупредителният код за утре е жълт.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Силен снеговалеж в Смолян остави без ток цяла община и блокира прохода Рожен

Обилният снеговалеж през последните часове предизвика проблеми в Смолянска област. Близо час цялата община Баните е с прекъсанто електрозахранване. Причината не е установена, предполага се, че има прекъснати електроповоди от тежкия сняг. Неподготвени..

публикувано на 06.03.15 в 19:36
сняг-коли

Обилният снеговалеж блокира автомобили по пътя между Къджали и Хасково

Закъсали автомобили затвориха основния път от Кърджали за Хасково. Очевидци съобщиха, че колите не могат да изкачат височината преди село Черна скала и да се спуснат към града. В района вали обилен мокър сняг. Не е ясно за колко време пътят ще остане..

публикувано на 06.03.15 в 21:21
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44