Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Свлачище затвори пътя за трънското село Банкя

| обновено на 17.03.15 в 12:34
Снимка: БГНЕС

Свлачище затвори пътя за трънското село Банкя, съобщи областният управител на Перник Ирена Соколова.

Населението е уведомено да не напуска района. На рисковия участък са поставени необходимите пътни знаци, а патрул на Районното полицейско управление в Трън извършва постоянен обход. Мобилизирана е техника и кметът на Трън е подсигурил фирма изпълнител, която още днес да започне работа по разчистването на пътя.

След валежите се активизира и свлачище в района на община Елена, затруднено е движението в посока Лазарци – Мийковци. Увредена е външната пътна лента. Проблемният участък е обозначен и се търсят средства за обезопасяване на района.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44