Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов покани на среща кметовете на Кърджали, Кирково и Ардино

Премиерът Бойко Борисов покани на среща кметовете на Кърджали, Кирково и Ардино, за да получи информация какви разходи са направили в снежното бедствие. Точният размер на щетите в района все още не е ясен. Най-тежка е ситуацията в Ардино и в село Безводно, останало откъснато заради пропадане на пътя до него. Тримата кметове ще се явят при премиера с подробни доклади за пораженията от снега и изразходваните допълнителни средства за справяне с бедствието. Срещата е насрочена преди утрешното заседание на правителството.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44