Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БТА подписа споразумение за сътрудничество с ЮНЕСКО

Снимка: БТА

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова подписа споразумение за сътрудничество с генералния директор на БТА Максим Минчев в Париж. Двете организации ще обединят усилията си в съвместни проекти, които да допринесат за разпространението на информация и популяризирането на приоритетите и дейностите на ЮНЕСКО. 

За нас е радост, че още една значима информационна агенция ще партнира на ЮНЕСКО в комуникациите, достигането до аудиториите и повишаването на информираността, коментира Ирина Бокова след подписването на споразумението. 

Генералният директор на БТА Максим Минчев каза, че БТА е първата българска медия, партнираща на ЮНЕСКО и се нарежда до големите като АП, Ройтерс, ББС, Синхуа, РИА новости.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44