Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново вали обилен сняг в Смолян

Снимка: Радостина Чернокова

Обилен сняг вали в Смолян. За кратко време снегът покри почистените улици и образува около 5 см нова снежна покривка.  Заради интензивния снеговалеж е въведено ограничение товарните автомобили да се движат без ремеркета и полуремаркета по пътя Гоце Делчев-Доспат-Борино и през прохода "Превала". Шофьорите да бъдат внимателни и да тръгват с подготвени автомобили за движение при зимни условия в планиската област. По данни на Областното пътно управление, пътищата в региона се почистват от общо 53 снегопочистващи машини.

По-късно от Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха че се забранява движението на моторни превозни средства над 10 тона в цялата област Смолян.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44