Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Смолян приемат документи за кандидатстване в местния фонд "Ин витро"

Снимка: БГНЕС
В Смолян започна процедурата по прием на документи за кандидатстване в местния фонд „Ин витро”, който ще подпомага финансово двойки с репродуктивни проблеми от общината.

Първата дата, до която трябва да бъдат подадени документите е 30-и април тази година, втората е 31-ви август, а третата 30-и ноември тази година, съобщиха от пресцентъра на Общината.

След предложение на кмета Николай Мелемов Общинският съвет в Смолян единодушно гласува в края на ноември миналата година създаването на Фонда. Местният парламент прие и Правилник за дейността му. Комисията, сформирана от Общината заседава в едномесечен срок след изтичане на срока за прием на документите.

Подробностите и необходимите приложения за кандидатстване са публикувани на сайта на Община Смолян. От администрацията призовават хората, които искат да се възползват от този Фонд, да подготвят необходимата документация и да я внесат.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44