Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Варненци на мирен протест в подкрепа на Вера Трендафилова

Снимка: Фондация "Четири лапи"

С мирен протест, в 14:00 часа, група варненци ще подкрепят вдъхновителката на каузата „Приятели на четири крака“ Вера Трендафилова. Тя има ферма за животни, пострадали от насилие във варненското село Орешак.

Трендафилова и съпругът й работят по проект за възпитаване на деца в хуманно отношение към животните. Именно заради честите гости, те бяха нападнати от двама съседи по-рано този месец. След побоя и други хора от селото започнали да оказват натиск над тях, споделя Вера пред варненски медии. Тя е категорична, че отношенията на семейството й с хората от съседните имоти в Орешак са перфектни, но другите, които не познават добре дейността й, се дразнят от медийната популярност.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44