Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Министърът на образованието Тодор Танев може да подаде оставка

Проф. Тодор Танев
Снимка: БГНЕС

Министърът на образованието Тодор Танев не изключи вероятността да подаде оставка след публикации, че от Реформаторския блок не са доволни от работата му:

Възможно е да има такова нещо, не ме считайте непременно за министър на Софийския университет, не съм направил нищо специално за нито един университет, а всичко за всички, доколкото мога, както и не съм обслужващ която и да е политическа централа. Искам коалицията да бъде стабилна, искам правителството да работи и ако това по някакъв начин стига до там, че аз му преча, отивам си заради правителството на България, а не заради някои хора, които считат образованието като разменна монета.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44