Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Газов теч временно спря движението на влакове между гарите Бобошево и Кочериново

| обновено на 01.04.15 в 16:55
Снимка: БГНЕС
Възстановено е движението на  влаковете в участъка между гарите Бобошево и Кочериново след разрешение на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”. Движението беше спряно около 15 ч. заради изтичане на газ от авто-цистерна в близост до железния път. По тази причина бързият влак от София за Благоевград е заминал от Дупница със закъснение от 105 минути, а пътническият влак от Благоевград за София със 70 минути.

До пълното нормализиране на движението на влаковете по направлението Благоевград - София са възможни закъснения и на други пътнически композиции.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44