Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Негодна за пиене е водата в района на болницата и психодиспансера в Добрич

Снимка: БГНЕС

В Добрич в района на болницата и психодиспансера водата остава негодна за пиене, потвърдиха от Здравната инспекция. Проблемът с качеството се появи през почивните дни, след падналите валежи. Има помътняване и кал в извор "Совата" към помпена станция "Батово 2", от където се захранва част от града. Преди три дни изворът е спрян. Една от взетите проби не отговаря на здравните изисквания. Препоръчва се живеещите в района на болницата и психодиспансера да ползват бутилирана вода.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44