Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Проф.Танев: Има много сигнали за злоупотреби с имоти на МОН

Проф.Тодор Танев
Снимка: БГНЕС
В различни звена на Министерството на образованието се правят одити заради съмнения за финансови злоупотреби, съобщи министър Тодор Танев. Анонсираните от него проверки на ДАНС и Прокуратурата все още не са започнали.

Много са сигналите. Има нещо в регистъра на "Ученически отдих", там има някои изчезнали имоти, някакви загуби на дял от министерството, с което имоти просто са изчезнали, а те са главно тези имоти, които, предполагам, не са в някой угър, а по-скоро нещо на първа линия. Предполагам, че има в Равда, предполагам, че има в Лозенец, знам ли, има чак в Шабла проблем. Има странни неща, каза министърът.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44