Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На Великден в храма "Света Троица" в Добрич ще бъде приготвен празничен обяд за децата от социалните домове

Снимка: БГНЕС

На Великден в храма "Света Троица" в Добрич ще бъде приготвен празничен обяд за децата от социалните домове. В храм "Света Троица" добрички духовници ще отслужат празнична пасхална Света Златоустова литургия за здраве и благоденствие на Добрич. Точно в 12.00 часа за десети път в социалната трапезария към храма се организира благотворителен Великденски обяд за деца, осигурен от спонсори и дарители. Менюто е великденско, обясни Елена Стоянова от храма: Традиционно агнешко, яйца, козунаци за 50 деца от домовете и нашите живущи в приюта на храм "Света Троица". Това е техният дом". Имаме си кухня, където се приготвя обядът. Тук дечицата от приюта и майките помагат, нареждат трапезата.

Децата ще получат и торбичка с великденски лакомства от кмета Детелина Николова.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44