Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Един човек загина и няколко пострадаха при катастрофа на пътя Русе-Бяла

| обновено на 13.04.15 в 15:08
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла отне един човешки живот. Трима са пострадали, а 4-годишно дете е в кома. Катастрофата е станала на разклона за село Тръстеник. На мястото на инцидента са изпратени медицински екипи от Русе и Две могили.

Сигналът за инцидента е бил подаден към 11.30 часа. По първоначална информация, шофьорът на "Рено" с пловдивска регистрация е направил обратен завой на главния път, след което е последвал удар с "Шкода" със софийска регистрация, в която пътували трима възрастни и едно дете. От удара шкодата се възпламенила, а пътниците в нея били затиснати  като шофьорът е загинал на място. 

Директорът на областната дирекция на МВР в Русе Георги Великов, който бе на мястото на инцидента обясни, че се е наложило екип на "Противопжарната служба" да се намеси, за да бъдат извадени хората от горящото превозно средство. Тримата пострадали са откарани с линейка в спешната помощ в русенската болница. 
Сн. БГНЕС
Въпреки усилията на лекарите, 64-годишният мъж и една от жените, пътуващи в шкодата са починали. Четиригодишното дете остава в кома, но е настанено в реанимация и лекарите се борят за живота му. Заедно с него е и втората жена, пътувала в изгорелия автомобил. Самоличността на загиналите и на пострадалите се изяснява.

Движението по пътя Русе-Бяла в района за село Тръстеник бе временно пренасочено по обходен маршрут по пътя Русе-Две могили-Борово. 







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44