Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трето денонощие продължава издирването на 17-годишния младеж, скочил в Струма

Снимка: БГНЕС

Трето денонощие продължава издирването на 17-годишния Едмонд Белюли, който скочи преди два дни от мост над река Струма при кюстендилското село Копиловци. Екипи на Гражданска защита, спасители и доброволци са обхождали цяла нощ двата бряга. 
Местни хора разказаха, че Едмонт, който учи в гимназията по икономика в Кюстендил, не за първи път скача. Има съмнения, че той се е хванал на бас с приятели, че ще се хвърли от 8-метровия парапет. Около два метра е дълбока река Струма в района на моста в Копиловци. 
След като момчето не излязло от водата, приятелите му подали сигнал на телефон "112".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44