Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подновено бе издирването на 17-годишния Едмонд Белюли, който скочи от мост на Струма

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Рано тази сутрин беше подновено издирването на 17-годишния Едмонд Белюли, който в събота вечерта скочи от мост на река Струма в района на село Копиловци. В издирването се е включила и група от трима водолази, пристигнала специално от Пловдив, съобщи говорителят на областната дирекция на МВР Катя Табачка. В района, където стана инцидентът и по протежението на реката, има медицински екипи, както и на полицията и пожарната.

Кметът на Копиловци Людмила Пухова, която четвърто денонощие е сред хората, които претърсват района по реката, каза, че снощи валял дъжд и Струма е придошла още повече, нивото на водите е над 2 метра, което затруднява работата на екипите. Инцидентът с десетокласника от кюстендилската гимназия по икономика и мениджмът Едмонд Белюли буквално помрачи великденските празници за Копиловци и района.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44