Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сдружение "Кауза"

Kампания “Да оставим следи 4"

Откриването е в 13 ч. на "Моста на влюбените" до НДК с артистите от цирк "Балкански“

Кампания "Да оставим следи 4"
Снимка: facebook

Първата от поредица благотворителни инициативи е изложбата „15 години Магията Балкански - живота на сцената и зад нея”, която може да бъде видяна на „Моста на влюбените” от 16 до 30 април 2015 г.

Тя включва 60 фотографии, специално направени за благотворителното дело от Велислава Каймаканова–Ножарова.

Кампания „Да оставим следи” продължава и през периода 2015-16 г., като се цели да насочи общественото внимание към здравните проблеми и нуждата от по-качествени здравни услуги за недоносени новородени деца.

Подписани са „споразумения за сътрудничество” с 32 болнични държавни институции на територията на България и така от "Кауза" определено знаят къде от какво има нужда. Но са убедени, че именно към новородените трябва в този момент да бъдат насочени общите усилия на всички.

С фотографа Велислава Каймаканова–Ножарова разговаряме в "Радиокафе" - за целите на поредната благотворителна инициатива, за педиатричната линейка, за това как всеки от нас може да помогне.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.