Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хиляди рози бяха засадени в дворовете на детските градини и кметствата в Смолян

Снимка: Ελενα Καρκαλάνοβα

Хиляда рози красят родопската община Смолян. Цветята са засадени в дворовете на детски градини, кметства и други обществени учреждения. Инициативата е част от проекта "Изграждане и функциониране на Областния информационен център - Смолян". В засаждането се включиха заместник-кметът инж. Мариана Цекова и шефът на административната дирекция Емил Дурсев.

С цветни камъчета ще бъде изградено и единното лого на Европейските фондове по повод Денят на Европа - 9-и май. Предвидени са и състезание по редене на пъзели за деца от детските градини и ателие за изработване на хвърчила с послания.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44