Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията в Кюстендил издирва мъж, запалил 54-годишна клошарка

Полицията в Кюстендил издирва мъж, запалил 54-годишна жена в района на гробището в града.

Вече има версия, по която се работи, съобщи старши комисар Елиан Стамболийски. От дирекцията уточняват, че инцидентът е станал към 13 ч. в събота. Пострадалата е била бездомна, живеела в гараж. Неизвестен мъж я залял с течност и след това я запалил. След като от персонала на гробищния парк се обадили на тел.112, на мястото пристигнала полиция и екип на спешното отделение. 

Жената е транспортирана в столично здравно заведение с 25% изгаряния по тялото. Контактна е и вече е разпитана. Работата по случая продължава. Според коментари в града потърпевшата се казва Даниела Николаева и водела клошарски начин на живот..



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44