Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Областната дирекция на МВР в Русе има нов директор

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Областната дирекция на МВР в Русе е с нов директор. Със заповед на министър Румяна Бъчварова на поста е назначен досегашният заместник-директор Теодор Атанасов.

Резултатите от работата в Областната дирекция на МВР в Русе се оказали решаващи за предприетата смяна, каза заместник-министърът Красимир Ципов и поясни.

Дирекцията е в края на първата десятка към настоящия момент от всички областни дирекции, но за съжаление изключително слаби са резултатите по отношение на разкриваемостта, където е в края на втората десятка.

Теодор Атанасов е в системата на МВР от 2001-ва година и е един от най-добрите криминалисти. Службата си е започнал като оперативен работник в Криминална полиция, а в последните две години беше заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Русе. 

Досегашният началник Георги Великов ще оглави сектор Икономически престъпления.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44