Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Машов е новият директор на ОД-МВР във Велико Търново

Димитър Машов
Снимка: ОДМВР Велико Търново

Новият директор на Областната дирекция на МВР във Велико Търново е старши комисар Димитър Машов. Той е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Досега Машов е бил заместник-директор на Областната дирекция на МВР в София и началник на отдел "Криминална полиция".

Главен комисар Христо Терзийски, директор на Главна дирекция "Национална полиция", подчерта, че под ръководството на Машов се очаква във Великотърновска област да бъдат постигнати по-високи резултати в противодействието на незаконната търговия с акцизни стоки и разпространението на наркотици, както и в борбата с битовата престъпност.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44