Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Панаир на книгата за втори път отвори врати в Благоевград

Снимка: БГНЕС

Панаир на книгата отвори врати в Благоевград. Това е второто издание на "Литера Експо", а организатор на проявата е Община Благоевград, съвместно с Асоциацията за култура и книжовност. 

Шест изложбени шатри са разположени на площад "Македония", които ще останат там до 16-и май. Жителите и гостите на града имат възможност да видят и да обогатят домашната си библиотека с много нови и интересни издания на 17 известни български издателства. Палитрата от книги е изключително богата. Издателите са подготвили страхотни заглавия, намаления и изненади. 

Премиери на книги и срещи с автори на съвременна българска литература включва още програмата на изложението. Предвидени са и празнични изпълнения на културните институти в Благоевград, които ще забавляват жителите и гостите на града. 

Благоевградчани определиха ”Литера Експо” като страхотен панаир – ревю, който заслужава внимание. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44