Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обвинената в убийството на млад мъж Гьокчан Гюлестан остава за постоянно в ареста

Окръжният съд в Кърджали остави за постоянно в ареста 19-годишната Гьокчан Гюлестан, обвинена в убийството на млад мъж в землището на село Широко поле. Тялото на 20-годишния Бекир Рамадан беше открито край пътя . Според защитата момичето е било подложено на сексуален тормоз в продължение на две години и това е бил главният мотив за престъплението. Пред съдебния състав Гьокчан обясни, че не е искала да убие младия мъж , а само да го изплаши. Идната седмица защитата ще поиска назначаването на експертиза за ефекта от причинените страдания върху психиката на момичето.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44