Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирват трима заради обир и тормоз на семейство от Кресна

Криминалисти разкриха телефонен измамник

Снимка: архив

Полицията в Сандански издирва трима мъже, които са извършили крупен обир в дома на търговци от гр. Кресна и са малтретирали физически семейството. 

Около 04.00 часа сутринта в полицейското управление в града е получен сигнал, че трима мъже с маски на лицата са проникнали в дома на известна фамилия в Кресна и след като завързали жената и мъжа, откраднали златни накити и пари.

Установяват се нанесените щети.

Криминалистите в курортния град са успели бързо да разкрият телефонен измамник, който е взел около 6000 лева от възрастна жена от село Цапарево, община Струмяни. Задържан е измамникът, 24-годишен мъж от Симитли. Работата по установяването на други лица, съпричастни с извършеното престъпление, продължава.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44