Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В село Яхиново изградиха ограничители на скоростта заради честите смъртни случаи

Снимка: БГНЕС
Два ограничителя на скоростта - тип "легнали полицаи" и две повдигнати пешеходни пътеки, са изградени на главната улица в село Яхиново, където на 10-и май при удар на кола в стълб загинаха петима души, а двама бяха ранени.

Ограничителите на скоростта са в отсечка от половин километър. В този участък за последните 30 години са загинали 11 души.

Кметът на общината инж. Методи Чимев е внесъл в Общинския съвет предложение за подпомагане със средства лечението на 16-годишния Милчо Палакарски, който пострада при катастрофата в Яхиново и продължава да е в тежко състояние в Пирогов. Предложението ще бъде разгледано на заседанието на местния парламент на 29-и май.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44