Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съдът не се произнасе по делото за катастрофата край Луковит, при която загинаха трима души

Снимка: ОД на МВР-Разград

Окръжният съд в Ловеч не се произнасе и днес по делото срещу мъжа, обвинен в предизвикване на катастрофата край Луковит, при която загинаха трима 20-годишни младежи от Плевен. Делото се гледа задочно, а обвиняемият Хюриет Сюлеймонов е обявен за общодържавно издирване.

На днешното заседание бяха прочетени показанията на 4-ма от свидетелите, където обвиненият Сюлейманов се е укрил, а по-късно е бил заловен. Беше разпитана и Албена Исаева, която е пътувала с него в автомобила. Тя посочи пред съда, че е спяла, когато двете коли са се сблъскали.

Съдът разпореди да бъде изготвена и нова автотехническа експертиза, защото предишната е изготвена от вещо лице, което е починало в хода на делото.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44