Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Софийският районен съд остави в ареста обирджиите на столичен магазин - Боряна и Рангел Рангелов

Автор:
Снимка: БГНЕС

Софийският районен съд остави в ареста Боряна Рангелова и Рангел Рангелов, които обраха столичен магазин, заплашвайки с газов пистолет продавачката. В мотивите си обвинението поиска "задържане под стража", защото счита, че има опасност от укриване и извършване на друго престъпление. Двамата досега нямат присъди.

Адвокатът на защитата Атанас Атанасов заяви, че семейството няма логично обяснение за стореното. Било моментно хрумване в резултат от това, че магазинът е празен. И двамата съжаляват за престъплението.

Те се предадоха сами след като кадрите от нападението станаха публични и се оказа, че на местопрестъплението са загубили мобилен телефон.  От 3 до 10 години затвор може да получи семейството за извършеното нападение.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44