Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лошото време нанесе щети в три силистренски общини

Снимка: БТА

В три силистренски общини има поражения след падналата вчера градушка. Днес в района вали дъжд, а температурите рязко спаднаха.

Градушка, с различна големина и интензивност, е паднала в землищата на силистренските села Калипетрово, Смилец, Йорданово, Ламбриново и Иширково.

Има поражения по селскостопанската продукция и по насаждения с ягоди и череши. Размерите на щетите не са уточнени. Градушка е паднала и в две села на община Главиница. Там жена е била ударена от ледените късове. От общината в Ситово съобщават за паднали дървета и повредени осветителни тела и парапети от вчерашната буря.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44