Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Самолет на авиокомпанията "Монарх" е кацнал извънредно на летище София

Снимка: www.sofia-airport.bg

Самолет на британската авиокомпания "Монарх" е кацнал извънредно на летище София. Това е станало снощи заради безредици на борда.

Самолетът е летял от английския град Бирмингам за турския Даламан. С намесата на полицията шестима от пътниците са били свалени от машината, преди тя отново да продължи по маршрута си. Все още не е ясно каква е била причината за безредиците на борда, не се потвърждава версията за това, че свалените пасажери са били нетрезви. След повече от час престой в София, самолетът е проъдлжил към крайната си дестинация в Турция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44