Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заради тежка катастрофа път Е-79 след Благоевград беше затворен за около час

| обновено на 06.06.15 в 14:36
Снимка: БГНЕС
29-годишен мъж от Дупница е загинал, а съпрузи от Благоевград - мъж на 59 години и жена на 53, са в тежко състояние след катастрофа, станала на главен път Е-79 при Благоевград. Според полицията и двамата са с опасност за живота. Мъжът е с открита фрактура на подбедрицата и тежка гръдна травма. Съпругата му е също с гръдна и коремна травма. Има и трети пострадал, който е освободен за домашно лечение. 

Катастрофата е настъпила, след като при изпреварване лек автомобил, движещ се в посока Благоевград-Симитли, се удря челно в друг лек автомобил. Заради огледа на полицията, за около един час движението е било пренасочено по обходен маршрут.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44