Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 5 милиона лева за спорт и отдих в община Елена

Възможностите за спорт и отдих в община Елена ще бъдат подобрени с пет и половина милиона лева по Програмата за развитие на селските райони. Това е най-големият досега общински проект, спечелил финансиране от програмата.

Проектът предвижда цялостна реконструкция на стадион "Чумерна" в град Елена и на стадиона в село Константин, както и изграждането на нов стадион в село Майско. В град Елена стара сграда ще бъде ремонтирана и преустроена в Център за занимания по интереси на младите хора. Обектите трябва да бъдат завършени за 120 дни. В тяхното изграждане ще бъдат ангажирани над 120 души, включително и безработни досега строители.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44