Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Български пилот загина на рали "Твърдица-Елена"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Автомобилният състезател Тодор Славов загина по време на рали "Твърдица-Елена". Навигаторът му Петър Илиев е в болница без опасност за живота. Тежката катастрофа доведе до прекъсване на състезанието: 
Инцидентът се е случил по трасето от Твърдица към Елена, на 6-7 километра след началото на старта. Поради развитата от автомобила "Фиат Пунто" висока скорост, опитният пилот е изпуснал завой и е излетят през мантинелата. Навигаторът Петър Илиев е приет в Сливенската областна болница, без опасност за живота. Той е настанен в отделението по реанимация с фрактури и съчетана травма. Пострадалият навигатор има счупвания на таза и ключицата, съобщиха от лечебното заведение.
Екипажът на "Мегапорт" Тодор Славов и Петър Илиев е катастрофирал и вчера, в района на село Боров дол, но е продължил участието си в същинската част на ралито днес. Заради нещастното събитие, състезанието е прекратено.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44