Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младежки център в Ловеч реализира за поредна година инициативата Летни младежки стажове

Снимка: БГНЕС

Младежки информационно-консултантски център Ловеч реализира за поредна година инициативата Летни младежки стажове. В тях могат да се включват младежи от 9 до 12 клас от ловешките учебни заведения и студенти, които ще работят доброволно за период от две седмици по 4 часа на ден. 
По време на стажуването младите хора ще могат да придобият знания и умения, различни от тези, които получават в училище и университета. Те ще се докосват до конкретната работа на служителите, ще придобият полезни социални умения и контакти и ще оползотворяват пълноценно свободното си време през лятото.
Стажовете ще се проведат през юли и август, като участниците ще имат възможност да стажуват в областната администрация, Регионалния исторически музей, РЗИ Ловеч, ТД на НАП Ловеч, Ловешкия окръжен съд, вестник „Народен глас“, Сдружение „Екомисия 21 век“, Териториалното статистическо бюро и Областния информационен център Ловеч.
Желаещите да се включат младежи могат да подават заявления до 29 юни в Младежки център Ловеч. 
Инициативата се организира в рамките на проект Младежки информационно-консултантски център Ловеч, реализиран от сдружение „Екомисия 21 век”, по Национална програма за младежта (2011-2015), финансиран от Министерство на младежта и спорта.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44