Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Търговци в Ловеч предприеха нетрадиционен начин да се справят с масовите кражби от магазините

Търговци в Ловеч предприеха нетрадиционен начин да се справят с масовите кражби от магазините им през последните дни, като разлепиха плакати със снимки на обирджиите от охранителни камери.

Инициатор на нетрадиционния начин за справяне с обирджиите е Красимир Михнев, собственик на магазин за козметика и перилни препарати в центъра на Ловеч. Според Михнев, извършителите на кражбите са добре облечени мъж и три жени: Много хора са пострадали през вчерашния ден, както и нашият магазин. Затова се обръщам към всички, които ги познаят, да се обадят.

Михнев е подал жалба в полицията и е предоставил запис от охранителната камера: Виждат се лицата им, поведението им. Имаме отпечатъци от техните пръсти. Надявам се, полицията да довърши нещата, както трябва. Тези хора да си получат заслуженото.

От полицията в Ловеч съобщиха, че са започнали разследване на случая.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44