Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две жени, едната от които бременна, загинаха при катастрофата край Поморие

Снимка: БГНЕС

При автомобилна катастрофата между селата Бата и Медово в община Поморие загинаха две жени, едната от които бременна. По първоначални данни колата се е блъснала в крайпътно дърво, по всяка вероятност заради движение с несъобразена скорост. Шофьорът на автомобила и неговата 16-годишна внучка са приети с Спешния център в Бургас.

Инцидентът е станал в сутринта, като в колата са пътували 4-ма души. 34-годишната дъщеря на водача и бременното момиче на 24 години са загинали на място, а шофьорът Адем Хамза и неговата внучка, 16-годишната Халиме Мустафа, са приети за лечение в Бургаската болница. Няма опасност за живота им, каза д-р Иван Събев, старши лекар в Спешното отделение.

По случая работят полицаите от Районното управление в Поморие.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44