Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жена с прободни рани е приета в Бургаската болница, извършителят е задържан

| обновено на 04.07.15 в 13:12

Полицията в Бургас задържа извършителя на нападението на 27-годишната Галина Георгиева, която беше приета с множество рани от нож тази сутрин в областната болница.

Галина Георгиева е приета в Бургаската болница малко преди 9.00 часа. Тя е била открита в безпомощно състояние от случаен минувач в района на парка в комплекс "Славейков". На мястото на инцидента пристигнали полицейски патрул и екип на Спешна помощ, който е откарал младата жена, информира говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева:

В резултат на бързите съвместни оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на сектор "Криминална полиция" към Областната дирекция на МВР "Бургас" и Второ районно управление - Бургас по отношение причиняването на тежка телесна повреда на 27-годишна бургазлийка, осъществена около 8.25 часа тази сутрин и чрез намушквания с нож в областта на гърдите и корема, в следствие на което жената в много тежко състояние е настанена в реанимация на Бургаската болница, е установен извършителят на деянието. Това е 33-годишен бургазлия, бивш съпруг на жертвата, който е криминално проявен и съвсем скоро е излязъл от бургаския затвор.

Полицията е установила, че двамата бивши съпрузи са се скарали, след което мъжът е подгонил Галина и когато я настигнал, започнал да нанася безразборни удари с нож.

Към момента извършителят е задържан за срок от 24 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44